Träffa nya vänner

Träffa nya vänner

Träffa nya vänner!

 

 

Träffa nya vänner gör jag gärna, eftersom jag har ett intresse för människor.
Igår träffade mysiga Anita. Hon gjorde ett spontanbesök hos mig och maken. Det var väldigt trevligt. Vi hade mycket gemensamt och vi fick många skratt tillsammans.

Anita bor inte så långt från mig, så vi bestämde snabbt att hon skulle komma hit på en blixtvisit. Anita jobbar med många olika saker, bland annat bloggar hon och är jätteduktig på optimeringar,

för Google och sånt jag inte förstår, men vill absolut lära mig mer om det. Det jag tycker man lär sig mycket av när man träffar nya vänner är dels vad vi alla har ambitioner i livet och vad man har för mål.

Jag vill blogga mera

Just nu har jag målet att bli en så bra bloggare som möjligt. Anita ska hjälpa mig då hon själv har bloggat i många år och hon ska ge mig de bästa tipsen.

Jag träffar gärna nya vänner jag kan känna vi har intressen ihop, antingen inom det andliga, bloggare, mat eller hälsa.

Det är nog därför jag valt att jobba hemifrån och vill blogga mera för att nå ut till mera människor. Det är så fanatiskt kul att få träffa nya vänner.

Jobba hemifrån

Många som jobbar hemifrån i dessa tider kanske tror att det är svårt att träffa nya vänner. Det tycker inte jag. Vad ska vi annars ha nätet till om inte att just träffa nya personer vi kan bli vänner med.

Jag älskar jobba hemifrån, då kan styra min tid som jag själv önskar. Jag har mina egna rutiner och kan göra som jag vill. Men jobba, det gör jag.

Jag berättade för Anita att jag jobbar full tid som medium, och jag sa också vad jag har inför framtiden.

Onlinekurser håller jag på att skapa, därför har vi en ny studio som maken och jag fixar med. Men det kommer även en helt ny överraskning lite senare.

Jag känner starkt att Anita och jag kommer jobba mer tillsammans i framtiden. Vad exakt vi ska jobba med kan jag inte säga nu. Men jag kände direkt vi hade en fin connection.

Vi upptäckte också att vi delar det finska. Anita född i Finland och jag är halvfinsk. Så det blir lite sisu på det!

Därför är jag inte heller rädd för att träffa nya vänner i framtiden heller, man vet aldrig vart det bär!

/Always and Forever

Lämna ett svar

Till startsidan