Minikurs i chakrasystemet pannchakrat del 7

Minikurs i chakrasystemet pannchakrat del 7

Minikurs i chakrasystemet pannchakrat del 7

PANNCHAKRA

 


Sanskritnamn: Ajna

Betydelse: Att veta, förnimma, att kommendera

Element: Ljus

Funktion: Tredje ögat, intuitiv

Körtel: Tallkottkörtel

Kroppsdelar: Ögon

Funktionsfel: Blindhet, huvudvärk, mardrömmar, överansträngda ögon, suddigt seende

Färg: Indigo

Planet: Jupiter

Metall. Silver

Örter till rökelse: Saffran, akacia, stjärnanis

Ädelsten: Blå lapis lazuli

Djur: Uggla

Ärkeängel: Nataniel

 

Hur tolkar man detta pannchakra

I den här minikurs i chakrasystemet pannchakrat del 7 ska jag berätta att det sitter mitt i tredje ögat i panna helt enkelt. Om du arbetar som terapeut kan du stimulerar pannchakrat, så får du då ett högre medvetande med en vidare syn i det klärvoajanta och ett större klarseende. Medialt arbete kan höjas också.

Ska du använda ljud och mantra är det namnet Ajna du ska använda för högre syfte med hjälp av ljud. Eftersom pannchakrat också står för inre visdom och intuition kan du alltså få ett starkare verktyg vid medialt arbete till exempel. Så meditera till sanskritnamnet Ajna eller lägg blå lapis lazuli.

Vid svagare eller sämre syn med dina fysiska ögon kan bero på obalanser och ett outvecklat tredje öga. Då är det bra att öka vibrationen i ditt tredje öga där pannchakrat sitter.

Pannchakrat har färgen Indigo, och kan skifta så klart i olika nyanser. ju djupare bli intensitet ju starkare djupseende eller klarseende har personen. Ska du använda ditt klarseende vid medialt arbete kan detta chakra stimuleras extra noga.

Dina verktyg för detta chakra kan vara stenar och rökelse i form av Blå lapis lazuli och Saffran, akacia och stjärnanis. Är du arbetsterapeut eller healer har du bra nytta av dessa på pannchakrat för bästa resultat.

Har du meditation i grupp eller enskilt kan du tillkalla Ärkeängeln Nataniel för bästa support och hjälp med dina klarseende och klärvoajanta spörsmål och få bra insikter och svar hos.

Ljuda i Yoga

Här har du länk till meditation för pannchakrat.

Om du missat de övriga minikurserna i chakrasystemet sök i kategori Chakrakurs så hittar du alla.
Där ser du alla mina minikurser i chakrasystemet.

/Always & Forever

 

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan