Andekontakt

Andekontakt

Jag är certifierat spirituellt medium, och det är mitt yrke att arbeta som medium. Det betyder också att jag är utbildad av fler lärare, både svenska och engelska.

Därför att jag brinner för att jobba med andevärlden och förmedla budskap mellan världar, där jag har andekontakt med nära och kära. Det jag alltid kommer fortsätta med är att stretcha mitt mediumskap och går fortfarande avancerade kurser.

När det handlar om andekontakt eller anhörigkontakt kan du via mig få meddelande från andra sidan. För att antingen få tröst, besked eller en hälsning från andevärlden. Eller så är du nyfiken på vad som kan komma fram och vem.

 

Boka mig

När du bokar mig för andekontakt av anhöriga och anförvanter kan jag be dig önska vem du vill få kontakt med. Det är ingen garanti men vi kan alltid önska att det blir så. För varför ska vi inte kunna önska särskilt kontakt med våra nära och kära. Den kontakten finns ännu, men vi ska ha ödmjukheten till att låta andevärlden bestämma.

Kopplingen mellan dig och den du önskar ska framträda måste vara äkta och på riktigt. Vad jag menar att du måste haft en koppling till personen. Jag vill då ha namn på personen och vilken relation ni haft. Jag gör resten. Men det kan lika gärna komma någon annan till dig, så vi måste lämna det öppet.

Vid beskrivning på personen eller personerna jag ger dig kan det kan ju komma fler från andevärlden. Det jag berättar är vad de vill berätta för dig, och jag ger också det som är relevant för dig att veta just nu. Andevärlden styr helt och hållet och bestämmer hur flödet genom mig ska gå. Jag är bara en mänsklig telefon, så att säga.

Du kan boka telefonsittning eller beställa ljudfil. Ljudfilen krävs ingen tidsbokning. Du får filen senare på mail. Den kan lyssna på flera gånger.

Du kan läsa testimonials här.

Till startsidan