Djurkommunikation

DjurkommunikationNär jag kommunicerar med ditt djur är det en dialog mellan mig och ditt djur. När jag fångar upp signaler kan det vara känslor och bilder från ditt djur. Så utifrån det som sker i djurkommunikationen mellan mig, dig och ditt djur, kan jag få fram bra information till dig som ägare

Jag vill också påpeka att jag är ingen beteendevetare eller djurcoach, för det som skiljer mellan dessa är att jag är endast en kanal, ett språkrör mellan dig och ditt djur.

Uppsök veterinär i första hand om ditt djur inte är fullt frisk

Om ditt djur är sjuk ska du oavkortat beställa tid eller åka direkt till djurklinik för undersökning och eventuell behandling. För du ska inte anlita mig om ditt djur är i behov av veterinärvård, och idag finns appar du kan få kontakt direkt med veterinär, så sök appen redan idag.

Jag är certifierad djurkommunikatör. Med det innebär det att jag har gått kurs till fullo med skriftlig, muntliga och praktiska prov med väl godkänt betyg. Som certifierad djurkommunikatör har jag kvalifikationer att hålla kurser själv i djurkommunikation.

Boka mig

Du kan anlita mig för fler olika anledningar. Om ditt djur är försvunna/bortsprungna eller om ditt djur mår. Kanske något saknas i livet för ditt djur. Det finns fler anledningar med detta kan vara lite hjälp till dig.

Se gärna mitt blogginlägg om de bästa tipsen att kommunicera med djur.

Vill du komma i kontakt med med för djurkommunikation klicka här

Till startsidan