Drömtolkning

drömtolkning

Drömtolkning

Att tyda och tolka drömmar är nästan som att inte öppna sin post man får i brevlådan. Det finns så otroligt mycket spännande vårt inre vill säga oss genom våra drömmar.

Jag har själv tolkat mina och andras drömmar väl ingående och med mycket goda resultat som jag själv bland annat kunnat vända till mycket positivt i in egen personliga utveckling.

Särskilt när det handlar om relationer som alltid är ett hett ämne, eller hur?! När det kommer till rädslor av olika slag kan våra drömmar berätta för oss vad vi är rädda för och hur man kan vända det till sin fördel. Så drömtolkning kan lösa många inre problem för alla människor.

 

Vad behöver jag om jag ska tyda din dröm

När jag tolkar drömmar för en annan person, vill jag veta så mycket detaljer som möjligt. Natt/dag, årstider, personer, fordon, färger, lukter, smaker, klädsel, din egen känsla. Ja faktiskt allt du kan komma ihåg från en dröm.

Alla drömmer i olika faser och olika sätt, men alla drömmar kan tolkas till dig själv för din egen utveckling. Även en sanndröm kan du tolka till dig själv.

Att tolka drömmar är bland det roligaste och mest inspirerande jag vet. Det är så utvecklande för mig att se hur en drömtolkning kan ändra en annan persons förhållningssätt till olika saker och hur de kan släppa på blockeringar och rädslor på ett humant och milt sätt.

För ditt inre och ditt undermedvetna släpper inte fram till dig i en dröm vad du kan klara av.

Tjänsten är helst via mailkontakt. Beskriv din dröm så tydligt som möjligt. Så tolkar jag. Svarar dig tillbaka via mail.

För kontakt och bokning
mail info@katarinamedium.se

Till startsidan