Medial vägledning och privat sittning

Medial Vägledning och privat sittning

medial vägledning

Medial coachning och vägledning

är vad jag jobbar med tillsammans med andevärlden. Du väljer om du vill att jag ge dig budskap genom att lägga kort eller om du vill ha en privat sittning och få budskap från andevärlden.

Medial vägledning betyder jag svarar medialt på dina livsfrågor, och jag coachar och hjälper dig med dina livsfrågor och dina egna frågor kring andlighet. Här får du support, coachning och vägledning av mig hur du kan se på dina möjligheter och vad du har att tillgå.

Privat sittning

Privat sittning betyder att andevärlden kommer med budskap till dig för bästa möjliga support till dig vad du behöver just nu.

Det menas med att du kan välja att andevärlden förmedlar budskap till dig. Jag kopplar upp mig till andevärlden och beskriver till dig genom bevisföring vem som vill komma till just du just nu fr att ge dig det du behöver höra just nu från andevärlden och dina anhöriga från andra sidan.

All min vägledning och coachning bygger på situationen nu. Hur allt ser ut i nu läget. Att sia om tid och framtid är egentligen ointressant om du inte kan förstå din nuvarande situation, blir det svårt att ta sig den hjälp du som mest behöver. Det är därför jag kan hjälpa dig på vägen med de verktyg jag har att tillgå till dig, så du ska få ett bra svar och coachning som möjligt.

Mina verktyg

Jag använder mig av min väl inarbetade klärvoajans och mediala förmåga. Mina andra verktyg kan vara Tarotkort och Orakelkort men det är ganska sällan nu för tiden.

Genom länkning till andevärlden förmedlas budskap från dina anhöriga och anförvanter. De kommer till dig av en anledning du behöver höra just nu.

Även genom mina guider får jag information från dina följeslagare och guider. Det händer att olika mästare kommer och ger sina råd till dig.

Min erfarenhet och kunnande

Jag har ett stort kunnande och erfarenhet då jag jobbat med detta i över 30 år. Du kan lugnt och tryggt tala ut hos mig. Ingen fråga och fundering är för konstig eller svårtolkad. Jag gör alltid mitt bästa att sätta mig in i din situation och utifrån din energi och kraft ger jag svar som du behöver höra, inte det det du vill höra.

Fler olika sätt

Via:
Telefon
Zoom
Skype
Ljudfil
Mail
SMS

Vid bokning, om inget annat ges är det via telefon, annars får du säga till.
mail info@katarinamedium.se
tel 0707461410                                

 

Till startsidan