Katarina Medium

 Katarina Medium & djurkommunikatör

Till mig som medium kan du boka sittning för medial vägledning och andekontakt, eller du kan även ringa direkt till min telefonlinje. Eller varför inte bli inspirerad av det jag skriver om andligheten och hur det är att vara ett Medium, på min blogg.

Det jag brinner mest för är att utveckla människor i personlig utveckling och framgång genom onlinekurser, produkter och tjänster.

Medium

 Det jag erbjuder är andliga tjänster till dig som söker andliga och mediala svar. Du bokar en sittning på telefon, skype, zoom eller direkt telefon. Om du vill kan du maila frågor till mig om du hellre vill läsa ditt svar. Ett annat alternativ är sms-tjänst för kortare svar har jag att erbjuda som tjänst.

Mina tjänster jag utför är t ex medial vägledning, medial coachning, rescue medium, andekontakter på ljudfil. Behöver du hjälp med husrening kommer jag gärna till dig.

Det som är viktigt att veta om djurkommunikation hos mig är, att i vissa fall kan jag hitta bortsprungna djur. Avlidna djur kontaktar jag inte avlidna djur. För dem får komma spontant i så fall om det är extra viktigt för dig.

Drömtydning och annat kul

Drömtydning är nog det allra roligaste att göra. Fråga mig, så tolkar jag.

Saknar du uppslag på happenings, events, möhippa & svensexa. Kan ordna en trevlig afton för er. Kontakta mig så kan jag ge dig förslag.

Bloggen har blivit viktig för mig och jag hoppas du ska bli inspirerad för att söka din egen andlighet.

Väl mött!

Till startsidan