Mina tjänster

Mina tjänster

mina tjänster

Du kan boka mig för fler olika tjänster och produkter. Jag tar emot på telefon, zoom eller skype för medial vägledning och privat sittning. Du kan beställa ljudfil för denna tjänst. Fråga mig hur det går till.

Min telefonlinje är öppen alla dagar mellan 16.00-22.00 för direkt kontakt och ingen tidsbokning krävs. Du betalar med din telefonräkning eller förskottsbetalar med swish. Gå hit för mer info.

 

E-kurser för egenstudier och web-kurser hittar du under webshopen.

För dig som är intresserad av din hälsa är jag Sverige ledare och representant för ett företag som ger dig giftfria produkter i vardagen och allt är 100% certifierat ekologiskt. Det absolut bästa för dig och din familj, som vill ha ett giftfritt hem och god hälsa. Fråga mig hur Du får del av detta.

För kontakt och bokning
mail info@katarinamedium.se
tel 0707461410

 

Mina utbildningar är bland annat gjorda hos, Moira Hawkins, Tim Abbott, Martin Colclough, Jeff Jones, Eric Pearl, Doug De Vito, Ann-Marie Hedin, Pehr Trollsveden, Jörgen Gustafsson, Eva Sati Lagnefeldt, Ambres, mfl.

 

Medial Vägledning

 

Hur jag jobbar för att hjälpa dig

Medial coachning och vägledning är vad jag jobbar med mest. Det betyder jag svarar medial på dina livsfrågor, och jag coachar och hjälper dig med dina livsfrågor och dina egna frågor kring andlighet. Rescue medium, jag hjälper dig som kommit en bit på din mediala väg eller kanske du redan jobbar som medium och kommer inte vidare i ditt jobb.

Mina verktyg

Jag använder mig av min väl inarbetade klärvoajans och mediala förmåga. Mina andra verktyg kan vara Tarotkort och Orakelkort. Mina guider hjälper mig så klar genom kanalisering och visualisering. Allt beror på dig som kund och var du står i livet och vilka frågor du har till mig.

Genom mina guider får jag information från dina följeslagare och guider. Det händer att olika mästare kommer och ger sina råd till dig.

Min erfarenhet och kunnande

Jag har ett stort kunnande och erfarenhet då jag jobbat med detta i över 30 år. Du kan lugnt och tryggt tala ut hos mig. Ingen fråga och fundering är för konstig eller svårtolkad. Jag gör alltid mitt bästa att sätta mig in i din situation och utifrån din energi och kraft ger jag svar som du behöver höra, inte det det du vill höra.

Andekontakt

 Jag är certifierat spirituellt medium. Utbildad av fler lärare, både svenska och engelska. Detta brinner jag för därför fortsätter jag stretcha mitt mediumskap och går fortfarande avancerade kurser.

Andekontakt eller anhörigkontakt kan du via mig få meddelande från andra sidan. För att antingen få tröst, besked eller en hälsning från andevärlden. Eller så är du nyfiken på vad som kan komma fram och vem.

När du bokar mig för andekontakt av anhöriga och anförvanter kan jag be dig önska vem du vill få kontakt med via mig. Det är ingen garanti men vi kan alltid önska att det blir så. Kopplingen mellan dig och den du önskar ska framträda måste vara äkta och på riktigt.

Vad jag menar att du måste haft en koppling till personen. Jag vill då ha namn på personen och vilken relation ni haft. Jag gör resten. Men det kan lika gärna komma någon annan till dig, så vi måste lämna det öppet.

Det jag ger dig är en beskrivning på personen eller personerna, det kan ju komma fler. Sedan berättar vad de vill berätta för dig, och jag ger också det som är relevant för dig att veta just nu. Det är andevärlden som styr och bestämmer. Jag är bara en mänsklig telefon, så att säga.

Husrensning

Jag utför denna tjänst endast vid besök i ditt hem/lokal där du har aktivitet. Jag kommer för att klargöra vad du har för energier, andar eller platsbunden energi. När jag klargjort för dig vad som finns på plats avgör vi tillsammans om det ska bort eller stanna kvar.

De metoder jag använder är lite olika för olika ändamål. Jag använder mina kanaler och speciella sätt. Ibland måste jag komma tillbaka och det ingår i priset förutom bensinkostnad. Ett återbesök kan vara inom ca 2 månader om det behövs. Jag utför inte på distans.

Så här bokar du:

Ring eller maila mig vad saken gäller. Bensinersättning som betalas i förskott. Betala med swish bankgiro eller kontant. Resterande betalas på plats, helst swish.

Seans

Jag kommer till er för att hålla seans eller demonstration för andevärldens existens  som det egentligen heter. I mindre eller större sällskap går bra.

Via mina verktyg som certifierat spiritualistiskt medium och mitt vältränade klärvoajans ger jag bevisning genom att beskriva den som kommer fram från andra sidan.

För att delge till dig att existensen fortsätter efter vår död från den fysiska världen. Jag ger meddelande när beskrivning blivit igenkänd.

Ibland visar sig guider och mästare, beroende på gruppens energi och sammansättning. Med mindre sällskap är allt från 5-15 personer. I större sällskap är annan prisbild.

Djurkommunikation

När jag kommunicerar med ditt djur är det en dialog mellan mig och ditt djur. Jag fångar upp signaler,känslor och bilder från ditt djur. Utifrån det sker kommunikationen mellan mig, dig och ditt djur.

Jag vill påpeka att jag är ingen beteendevetare eller djurcoach. Det skiljer mellan dessa. Jag är endast en kanal, ett språkrör mellan dig och ditt djur.

Om ditt djur är sjuk ska du oavkortat beställa tid eller åka direkt till djurklinik för undersökning och eventuell behandling. Jag kan inte anlitas om ditt djur är i behov av veterinärvård. Idag finns appar du kan få kontakt direkt med veterinär. Sök app redan idag.

Jag är certifierad djurkommunikatör vilket innebär jag utförd kurs till fullo med skriftlig, muntliga och praktiska prov med väl godkänt betyg. Som certifierad får jag även hålla kurser.

Jag skulle önska en bild på ditt djur. Så om möjligt skickas foto till mail.

Drömtydning

När jag tolkar drömmar för en annan person, vill jag veta så mycket detaljer som möjligt. Natt/dag, årstider, personer, fordon, färger, lukter, smaker, klädsel, din egen känsla.

Ja faktiskt allt du kan komma ihåg från en dröm. Man drömmer i olika faser och olika sätt, men alla drömmar kan tolkas till dig själv för din egen utveckling. Även en sanndröm kan du tolka till dig själv.

Att tolka drömmar är bland det roligaste och mest inspirerande jag vet. Det är så utvecklande för mig att se hur en drömtolkning kan ändra en annan persons

förhållningssätt till olika saker och hur de kan släppa på blockeringar och rädslor på ett humant och milt sätt. För ditt inre och ditt undermedvetna släpper inte fram till dig i en dröm vad du kan klara av.

Vill du få din dröm tolkad är du varmt välkommen att kontakta mig.

Events

Har du en tillställning av olika slag som till exempel födelsedag, möhippa, svensexa, företagsafton eller andra jubileer och sammankomster, kommer jag gärna för att bjuda på en magisk afton, seans, prova på eller vad som önskas.

Hör av dig till  mig så diskuterar vi fram vad som kan finnas att göra. Jag är flexibel så dina önskemål kan jag plocka ihop något spännande, magiskt och utvecklande till er.

Föreläsningar

Jag älskar att tala inför en intresserad publik så har du en sammankomst, event, eller tillställning där du tror att jag kan tillföra något av intresse. Det bör vara inom andlighet, personlig eller andlig utveckling, organic living, ett giftfritt liv med mera.

Jag kommer gärna till din ort och håller önskad föreläsning om överenskommet ämne och hur länge jag ska hålla föredraget.

Till startsidan