Mitt arbete

Mitt arbete och hur jag jobbar

Jag jobbar med flera olika saker. Allt som har med kropp, själ och ande att göra. Om man vill anlita mig så har jag fler tjänster att erbjuda dig. Jag ser mig själv att jag har ett uppdrag att visa, vägleda och ge förhoppning om ett liv efter vår fysiska död.

mitt arbete

Medial coachning och vägledning

Medial coachning och vägledning är det jag arbetar mest med. Det betyder att jag idag jobbar mer med att coacha dig andligt vad du har för möjligheter men även hur du med ditt mindset kan bryta dina mönster för att leva ett kärleksfullt  liv fullt ut. Det kan handla om relationer, ekonomi, arbete och så vidare.

Andekontakt/anhörigkontakt

Det jag brinner mest för och det jag älskar mest är andekontakter med dina anhöriga, nära och kära. I mitt arbete som spiritualistisk medium är min mission att ge dig bevisföring så mycket som det är möjligt för att du ska känna och bli varse om att andevärlden exciterar och den är intelligent. Jag är certifierat medium.

Husrensning

Det är många som har störningar i sina hem eller arbetsplatser. Jag kan komma till rätt för dig som känner att du vill bli av med det som stör din miljö. Men kanske du också är nyfiken på vem du har med dig i ditt hem. Ibland är gränsen hårfin vad som är vad. Du kan också ha jordbundna andar som inte direkt vill ge sig av. Jag hjälper dig att komma till rätta med detta oavsett vad du har i ditt hem. Jag använder lite andra tekniker och verktyg.

Seanser

Jag kommer gärna till dig för seanser, både i stora grupper och i mindre grupper. Seanser jag utför är med bevisföring, meddelande från andevärlden och jag vill gärna göra en afton i andlighetens tecken till alla att minnas. Jag kommer gärna med något extra som alla kan till sig av.

Kurser

Mina kurser finner du på webbshoppen. Jag utvecklar idag distanskurser och e-post kurser för självstudier. En och annan gratis kurs kan förekomma.
Jag försöker alltid nå till så många som möjligt för att de som vill ta del av kunskap, visdom och praktiska övningar för att nå dit man är ämnad för. Jag brinner för utveckling och jag älskar människor som når sina mål och visioner.

Föreläsningar

Jag älskar stå på scen och prata om det som ligger mig varmt om hjärtat. Har du önskemål att jag kommer till din förening eller företag att hålla ett föredrag om det jag erbjuder, kommer jag gärna. Enligt överenskommelse kommer jag och håller föredrag.

Djurkommunikation

Jag kommunicerar gärna med djur. Helst häst, hund och katt. Där vi kan gemensamt hitta lösningar som du har problem eller upplever att du behöver mer vetskap om. Jag är certifierad djurkommunikatör.

Drömtydning

Att tolka drömmar är bland det roligaste och mest inspirerande jag vet. Det är så utvecklande för mig att se hur en drömtolkning kan ändra en annan persons förhållningssätt till olika saker och hur de kan släppa på blockeringar och rädslor på ett humant och milt sätt. Det är ett sätt att tolka ditt inre vad det vill säga dig.

Events

Jag kommer gärna till dig eller ditt företag för att ge en andlig upplevelse. Enligt överenskommelse sätter jag ihop ett paket som passar dina önskemål. Jag har tidigare ordnat aftnar för möhippor, svensexor, bröllop, tjejträffar, företagsevent.

Organic Living

Det är väldigt viktigt med hälsan. Vad vi stoppar i oss och på våra kroppar. Jag är Sverigeledare och representant för ett företag som ger dig bästa produkter för din optimala hälsa. Produkter vi alla använder varje dag. Jag är även rädd om Moder natur därför använder jag städ och tvättmedel som inte skadar nästa generation.

Bygga kapital

Jag har blivit medveten om att pengar föder pengar. Därför är jag med i ett program där man själv bygger sin egen ekonomi. Jag bygger för ett framtid där jag kan få ekonomisk trygghet och frihet.

Bloggen

Den har jag huvudfokus på just nu i kombination med konsultationer. Jag känner själv att det är viktigt att dela med mig eftersom jag har så mycket erfarenhet.

Till startsidan