Om mig Katarinamedium

katarinamediumHej!
Det är jag som är KatarinaMedium, men mitt hela namn är Katarina Lövelius.

Nu befinner jag mig i min bästa ålder och här på landet lever och arbetar jag med precis det jag önskar. Jag lever min dröm.

Du kan läsa mer om mig katarinamedium här på bloggen och på min hemsida

Jag är född och uppvuxen i Stockholm/Värmdö och nu bosatt i Västmanland och här jag trivs storartat.

Min dröm

“Slow living” är ett begrepp som jag gillar lever efter. Jag lever mitt liv på landet med närheten till natur, frisk luft och utan stress.

Tillsammans delar jag drömmen med maken Peter, och våra två katter. Vi satsar på eget växthus, bastu och planerar ombyggnad på huset så det passar till det vi vill göra.

Idag lever jag min dröm och kan jobba med det jag älskar, nämligen att få vägleda människor som vill och önskar andligt och medial hjälp.  Som spiritualistiskt medium kan jag ge bevis för andevärldens existens med andekontakter. För mig är det helt fantastiskt att få dela andevärlden med den som söker stöd, tröst och kanske lite hopp med kontakten mellan olika dimensioner.

Min blogg känns viktig

Här på min blogg vill jag dela med mig om livet och andligheten. Det som jag själv tycker är viktigt och det jag upplever. Jag vill gärna vara en influenser för dig som har intresse för kropp själ och ande. Idag lever och verkar jag för att inspirera andra, så det är därför vill jag gärna nå ut till andra via min blogg.

Andligheten, attraktionslagen och hur kontakten med sitt rätta jag, är det jag bloggar mest om. Jag hoppas du ska hitta några (eller många) bra tips och råd. Kanske du till och med vill boka en konsultation med dig. Du kan även ringa mig på den telefonlinje jag har.

Gastric by pass

För en tid sedan gjorde jag det stora misstaget att få en Gastric by pass. Den typen av överviktsoperation som heter Gastric by pass, var kanske inte till fördel för min hälsa. Så därför valde jag att återställa mig, där man kopplar ihop magsäcken igen. Du kan läsa om min viktresa här.

 

Min hälsa kommer i första hand

För mig har hälsans fokus i vad jag äter och hur jag lever, mer betydelse än hur jag ser ut. Det viktiga är att vara nöjd med sin kropp och hälsa.

Jag söker ständigt efter bättre matvaror och produkter jag vill använda själv varje dag. Viktigast för mig är att använda matvaror och produkter som inte är skadliga.

Som ett resultat av mitt sökande använder jag nu det bästa som finns på marknaden idag när det gäller hår och hudvård, kosttillskott, tvätt och städ.

Så nu behöver jag inte vara orolig för att förgifta mig med dolda ingredienser. För jag vill inte förgifta min kropp mer än nödvändigt, och det är viktigast för mig att må så bra som möjligt.

Därför är jag idag nästan helt vegetarian, eftersom växtbaserat är ett bättre alternativ till bättre hälsa och välmående.

Här kan du kika på min egen hemsida jag har. Min hemsidan hittar du här, där kan läsa mer om mig.

/Always & Forever

Till startsidan