Seanser

Seanser

Är det något jag verkligen tycker är roligt så är det seanser i stora eller små grupper. Seanser kan gå till på många olika sätt, egentligen är det inte jag som bestämmer det, utan det är helt och hållet andevärlden.

Under många år har jag varit runt om i Sverige att bevisa andevärldens existens, för det är vad hela handlar om, intelligent är den också.

Jag kommer till er för att hålla seanser eller demonstration för andevärldens existens  som det egentligen heter. I mindre eller större sällskap går bra.

Via mina verktyg som certifierat spiritualistiskt medium och mitt vältränade klärvoajans ger jag bevisning genom att beskriva den som kommer fram från andra sidan. För att delge till dig att existensen fortsätter efter vår död från den fysiska världen. Jag ger meddelande när beskrivning blivit igenkänd.

Ibland visar sig guider och mästare, beroende på gruppens energi och sammansättning.

 

Ett fint feedback jag fått av en besökare

“Var på en seans du höll. Måste säga det var verkligen bra! Vilken bevisföring och vilken energi du har. Man blir full av energi i ditt sällskap. Som många säger ska en seans vara upplyftande, inte dyster och tråkig. Du har verkligen gåvan både som spiritualistiskt medium och att stå inför många personer. Härligt att se! Hoppas andra får se dig hur skicklig du verkligen är. /Minna”

Kontakt och bokning

Med mindre sällskap är allt från 5-15 personer. I större sällskap är annan prisbild.

För kontakt och bokning
tel 0707461410
mail info@katarinamedium.se

Du kan läsa mer på min hemsida

Till startsidan