Telefonlinjen

Telefonlinjen

Det jag erbjuder dig, som snabbt vill nå mig för råd och vägledning, coachning, djurkommunikation eller dina livsfrågor. Kan ringa på min direkt linje. En telefonlinje där bara jag svarar. Telefonlinjen är öppen alla dagar mellan kl 16.00-22.00

Ring 0939-7114 om du har ett abonnemang
Du ringer 0939-7211 om du har comviq/tele2 kontaktkort
Ring 08-570 04711 om du vill förskottsbetala med Swish. Då får du en kod du ska använda.

Samtalet kostar 19,90kr/minut

Beskrivning

Betallinjerna: För dig med abonnemang ringer du nummer 0939-7114
För comviq/Tele2 kontantkortskund ringer du 0939-7211.
Alla samtal kostar 19,90kr/minut. (plus eventuellt trafikkostnad från din leverantör)

Swishbetalning: För swish förskottsbetaning ringer du 08-570 04711. Förskottsbetalning med swish. När du betalat in med swish får du en kod du måste trycka in för att ringa detta nummer. Spara gärna din kod, den kan fyllas på.

Om jag inte svarar kan det bero på jag upptagen av annan kund. Du kan då skicka ett sms till mig 0707461410 och fråga när jag är ledig igen på linjen.

När jag svarar får du en reading, spådom, medial vägledning, medial coaching, rescue medium av mig. Det är du som bestämmer när du ringer mig. Jag kan det mesta och har lång erfarenhet.
I min profession som medium ger jag dig kvalitativa och mediala svar på dina frågor. Jag kan också ge dig budskap på det du behöver veta just nu.

 

Det jag hjälper dig med på telefonlinjen

 

Du kan fråga om det mesta, kärlek, arbete, bostad, utveckling etc. Som certifierat medium svarar jag givetvis på andliga frågor som t ex din egen andliga utveckling, dina egna upplevelser som är kan svåra att få korrekt svar på annars. Jag hjälper Dig!

Andekontakter kan också förekomma och jag vill gärna ge dig så bra identifikation som möjligt så Du ska veta vem som kommer från andra sidan och hälsar på.  Jag hjälper dig att förmedla kontakten och ger dig budskap!

Viktiga punkter för dig att veta:Jag har alltid 100% tystnadsplikt. Det finns inga dumma frågor. Det görs inga journaler eller ljudupptag. Du kan vara helt anonym. Jag följer etiska rådets regler. Dvs jag svarar inte på död, olycka, sjukdomar eller personer i tredje part. Samtalet kostar 19,90kr/minut samt ev övriga trafikkostnad från din operatör. Erbjudanden kan ske då gäller annan minutkostnad eller förmån för dig som kund. (se erbjudanden)
Du måste vara över 18 år för att ringa denna tjänst.
Eventuell övrig samtalstaxa kan ske från din telefonoperatör.

Företaget innehar skattsedel (Reditum AB)

 

 

Till startsidan